Nieuws

Agriflanders 2023: kom je ons ook bezoeken?

13 jan 23

We hebben de eerste 2 dagen van Agriflanders al heel wat boeiende contacten gehad op onze beursstand! Kom jij dit weekend ook nog langs? Bezoek ons in hal 1 op stand 1431. We zetten een aantal opleidingen speciaal in de kijker: ...

Lees meer

PCLT zoekt Opleidingscoördinator LANDBOUW (m/v)

26 dec 22

Het PCLT is op zoek naar een gemotiveerde coördinator voor onze landbouw-gerelateerde opleidingen. Regel jij binnenkort onze praktijkopleidingen rond landbouwmechanisatie, starterscursus, fytolicentie ...? Hoe sneller je kunt starten, hoe liever!

Lees meer

Agromeetings in Tielt en Maldegem

23 dec 22

Woensdag 21 en donderdag 22 december waren absolute hoogdagen voor PCLT met bijna 1400 aanwezigen op agromeetings in Tielt en in Maldegem. Daarmee hebben we het jaar schitterend afgesloten. Ook dank en felicitaties aan de organiserende topbedrijven!

Lees meer

Gedaan met saaie fytolicentielessen!

28 nov 22

De PCLT fytolicentie draait op volle toren. Zowel op PCLT Roeselare als elders in Vlaanderen is het druk. Blikvanger is de gloednieuwe AAMS Demospuit. Dit maakte deze bijscholingen bijzonder praktijkgericht!

Lees meer

Video 'Technieker landbouwmachines' - Opleiding start zaterdag 26 november 2022

12 nov 22

Zaterdag 26/11/2022 starten onze unieke opleidingen 'Landbouwmechanisatie: Technieker landbouwmachines' (Basis & Gevorderden). Bekijk de video over deze boeiende praktijkopleidingen & schrijf je snel nog in!

Lees meer

PCLT zoekt Opleidingscoördinator GROEN (m/v)

06 okt 22

Het PCLT is op zoek naar een gemotiveerde coördinator voor onze opleidingen in de groensector, die onze machinegerelateerde praktijkopleidingen voor privaat en openbaar Groen van A tot Z kan regelen. Hoe sneller je kunt starten, hoe liever!

Lees meer

PCLT @ GREEN te Gent

26 sep 22

Met een delegatie van het PCLT gingen we op bezoek naar de beurs van GREEN in Gent. We hadden er een aangenaam contact met verschillende van onze partners.

Lees meer

Start cursus boomverzorging (ETW)

20 sep 22

De boeiende PCLT cursus boomverzorging (ETW) is vandaag weer succesvol gestart met een zeer gemotiveerde groep studenten!

Lees meer

G-rijbewijs van start met toptrekker én nieuwe kipwagen

20 aug 22

Onze populaire opleiding G-rijbewijs is terug gestart, en dit voor het eerst met onze nieuwe kipwagen.

Lees meer