Fytolicentie bijscholing ONLINE (nieuw)Nu ook mogelijkheid om uw bijscholing fytolicentie online te volgen en zo tijdig uw fytolicentie P1, P2, P3 en NP te verlengen

Inhoud 

Een fytolicentie is sedert 25 november 2015 verplicht.

Een fytolicentie wordt enkel toegekend aan natuurlijke personen en heeft een geldigheidsduur van 6 jaar. Om de fytolicentie te verlengen, moet je binnen deze periode een aantal bijscholingsactiviteiten volgen, ook wel vormingsactiviteiten of nascholing genoemd. Vanaf 2015 duurt 1 activiteit minimaal 3u en is geldig voor alle types fytolicentie. Vanaf 25 mei 2020 werd beslist om de minimale duur voor online naar 2u te brengen.  Voor de fysieke bijscholingen is het nog steeds minimum 3u.

HET PCLT KOMT NAAR JOU TOE:
Met de gekende Corona problematiek, maken we het mogelijk om je fyto bijscholingen online te volgen. Geen verplaatsing, geen reistijd, stipte aanvang en directe aanpak! Deze nieuwe manier van bijscholingen werkt via een online link die je toegestuurd krijgt na inschrijving. Je dient enkel over een pc/ laptop/ tablet/ gsm te beschikken met camera en luidspreker en we brengen de opleiding tot bij jou.

Minimum aantal te volgen activiteiten:

  • P1 ‘Assistent professioneel gebruik’: 3
  • P2 ‘Professioneel gebruik’: 4
  • Ps ‘Specifiek professioneel gebruik’: 2
  • NP ‘Distributie/Voorlichting producten voor niet-professioneel gebruik’: 2
  • P3 ‘Distributie/Voorlichting’: 6 

Programma

De online bijscholingen fytolicentie worden georganiseerd volgens sector: groen, landbouw of  tuinbouw. Volgende online bijscholingen fytolicentie staan binnenkort op de planning: 

Donderdag 12 nov 2020 voormiddag: Fytoweb en fyteauscan.

Woensdag 18 nov 2020 avond: Buxusmot.

Vrijdag 20 nov 2020 namiddag: Bescherming van de gebruiker en spuittechniek groen.

Dinsdag 8 dec 2020 voormiddag: Fytoweb en fyteauscan.

Woensdag 16 dec 2020 avond: Buxusmot.

Praktisch

De registratie gebeurt tijdens de online bijscholing. Daarom is het ook noodzakelijk dat je tijdig en vooraf ingeschreven bent met alle nodige gegevens. Zeker je rijksregisternummer is belangrijk: deze vind je terug op de achterkant van je identiteitskaart. Mocht je problemen hebben bij het online inloggen, dan is je opgegeven gsm nummer handig: zo kunnen we je, wanneer nodig, telefonisch begeleiden. 

Volg je de bijscholing uiteindelijk niet mee, of onvolledig, zijn we genoodzaakt om een retributie van 50 euro aan te rekenen en telt de bijscholing dan niet mee voor je fytolicentie. 

Andere suggesties voor bijscholing fytolicente:

Wens je vrijblijvend op de hoogte gehouden te worden van volgende bijscholingen fytolicentie? Laat het ons weten via mail naar Heleen Deraedt.  

Maatopleiding

De keuze voor een maatopleiding, ook online, biedt de garantie dat de opleiding altijd kan doorgaan.  U hoeft dus geen rekening te houden met de kalender van ons open aanbod. 

Voor groepen kan deze opleiding financieel voordeliger zijn dan de individuele inschrijvingen in het open aanbod. 

Elke opleiding in ons aanbod passen wij aan volgens de specifieke noden van uw organisatie of bedrijf. 

Wenst u een opleiding op maat van uw bedrijf of organisatie, vraag dan hier uw opleidingsvoorstel aan.

      Fyto bijscholing online