Boomverzorging: Reddend klimmenDe nieuwste en efficiëntste reddingstechnieken

DEZE OPLEIDING WORDT ENKEL OP MAAT GEORGANISEERD.

We bieden deze opleiding niet aan met data in het open aanbod.

Een maatopleiding biedt de garantie dat de opleiding altijd kan doorgaan.  Elke opleiding passen wij aan volgens uw specifieke noden of die van uw organisatie of bedrijf.  Wenst u een opleiding op maat voor uzelf, uw bedrijf of organisatie, vraag dan hier uw opleidingsvoorstel aan of neem contact op met onze vertegenwoordiger Isabelle Tanghe (0485/ 87 11 15 of isabelle.tanghe@pclt.be).

 

Inhoud

Volgde u reeds of nog geen opleiding reddend klimmen?

In beide gevallen is deze tweedaagse een absolute aanrader.  Herhaling en oefening is in dit verhaal immers een absolute must.  Bij vele (dikwijls eenmans-)bedrijvens is er wel het voornemen om te oefenen, maar in de praktijk komt het er meestal niet van.

In deze opleiding worden een aantal technieken aangeleerd om een gewonde collega-boomverzorger op een veilige manier uit een boom te redden.  We leren zowel iemand uit de binnen- als buitenkroon te redden, maar ook reddingen op sporen of de acceslijn komen uitgebreid aan bod.

Deze opleiding biedt een ideale kans om de nieuwste en efficiëntste reddingstechnieken te leren kennen, in te oefenen en/of te herhalen.

Praktische info

  • Als cursist beschikt uzelf over een persoonlijke klimset. 
  • Na afloop ontvangt u een lesvolgingsattest

 

foto rescue