Tuinmachines: eenvoudige defecten oplossen

Wil je bij de kleinste storingen niet telkens naar je dealer te moeten rijden? Je krijgt tijdens deze opleiding praktische tips mee om defecten aan uw kettingzaag, haagschaar, bosmaaier, bladblazer en andere zelf op te lossen. Na deze opleiding weet je ook perfect je eigen tuinmachines te onderhouden. Een goed onderhoudsplan voorkomt vele defecten en bespaart je veel geld en tijd tijdens het seizoen!

Wil je graag aan de slag als technieker bij een groenmechanisatiebedrijf? De vacatures zijn er, werk verzekerd! Wij kunnen je met deze opleiding al een eerste basis aanleren. Later kun je dan bij PCLT ook een gevorderde opleiding volgen.

Heb je vragen over je eigen professionele machines, breng die gerust mee. Door de verscheidenheid aan machines leer je samen met je collega’s welke types het best in de praktijk werken.

Tijdens deze praktijkgerichte training overlopen we wat de meest voorkomende defecten tijdens het werken, hou u deze oplost en zo het werk kan verderzetten.

Inhoud

  • Bouw en werking van 2-takt en 4-takt motor
  • Dagelijkse controle
  • Basisonderhoud
  • Vaak voorkomende defecten opsporen en oplossen
  • Eenvoudige herstellingen uitvoeren

 

Praktische info

  • Na afloop ontvangt u een lesvolgingsattest

 

Maatopleiding

De keuze voor een maatopleiding biedt de garantie dat de opleiding altijd kan doorgaan.  U hoeft dus geen rekening te houden met de kalender van ons open aanbod.

Voor groepen kan deze opleiding financieel voordeliger zijn dan de individuele inschrijvingen in het open aanbod. 

Elke opleiding in ons aanbod passen wij aan volgens de specifieke noden van uw organisatie of bedrijf.

Wenst u een opleiding op maat van uw bedrijf of organisatie, vraag dan hier uw opleidingsvoorstel aan.

tuinmachines