Onze missies

Wij  streven ernaar om interessante, korte, krachtige en kwaliteitsvolle trainingen aan te bieden, waar iedereen zich goed bij voelt. In onze opleidingen staat de veiligheid van de cursist centraal.

Het PCLT beschikt over een sterk uitgeruste infrastructuur en werkt met de laatste nieuwe machines en gereedschappen en dit in samenwerking met onze professionele partners. Wie het PCLT kent, weet ook dat wij altijd op zoek gaan naar de nieuwste technieken.

Ons team van docenten maakt in samenwerking met de coördinatoren boeiende opleidingen voor bedrijven, steden en gemeenten, maatwerkbedrijven, zorgbedrijven, scholen,... Hun professionaliteit en praktijkervaring brengt de cursist heel wat kennis en vaardigheden bij. Dit leidt tot minder arbeidsongevallen in uw organisatie en dus minder kosten, een hoger rendement, meer welbehagen door een groter veiligheidsgevoel, meer professionaliteit en een groter concurrentievermogen.

Kortom, wacht niet langer en benut het volle potentieel van uzelf en uw medewerkers. Blijf up-to-date en haal het maximum uit uw organisatie door efficiënter en veiliger te leren werken. Bij het PCLT bent u hiervoor aan het juiste adres.