Fytolicentie bijscholing ONLINE speciaal voor PSVoor PS licentiehouders die werken met ProFume en Vikane

Inhoud 

Een fytolicentie is sedert 25 november 2015 verplicht.

Een fytolicentie wordt enkel toegekend aan natuurlijke personen en heeft een geldigheidsduur van 6 jaar. Om de fytolicentie te verlengen, moet je binnen deze periode een aantal bijscholingsactiviteiten volgen, ook wel vormingsactiviteiten of nascholing genoemd. Vanaf 2015 duurt 1 activiteit minimaal 3u en is geldig voor alle types fytolicentie. Vanaf 25 mei 2020 werd beslist om de minimale duur voor online naar 2u te brengen. 

Deze online sessies worden speciaal georganiseerd voor mensen met een PS fytolicentie. Deze staan volledig in het teken van de stewardship van ProFume en Vikane.

Programma

Na een inleiding over de reglementering van het fytolokaal, zal deze bijscholing vooral in het kader staan van werken met Profume en Vikane.

Dinsdag 13 okt 2020 voormiddag (9u30-11u30) 

Woensdag 14 okt 2020 voormiddag (9u30-11u30) en namiddag sessie (13u30-15u30) - kies uw juiste sessie in de grijze balk aan de rechterkant.

Wie deelneemt aan de voormiddag EN namiddag sessie op DEZELFDE dag, wordt slechts 1 maal geregistreerd!

Praktisch

De registratie gebeurt tijdens de online bijscholing. Daarom is het ook noodzakelijk dat je tijdig en vooraf ingeschreven bent met alle nodige gegevens. Zeker je rijksregisternummer is belangrijk: deze vind je terug op de achterkant van je identiteitskaart. Mocht je problemen hebben bij het online inloggen, dan is je opgegeven gsm nummer handig: zo kunnen we je, wanneer nodig, telefonisch begeleiden. 

Volg je de bijscholing uiteindelijk niet mee, of onvolledig, zijn we genoodzaakt om een retributie van 50 euro aan te rekenen en telt de bijscholing dan niet mee voor je fytolicentie. 

Andere suggesties voor bijscholing fytolicente:

Wens je vrijblijvend op de hoogte gehouden te worden van volgende bijscholingen fytolicentie? Laat het ons weten via mail naar Heleen Deraedt.  

Maatopleiding

De keuze voor een maatopleiding, ook online, biedt de garantie dat de opleiding altijd kan doorgaan.  U hoeft dus geen rekening te houden met de kalender van ons open aanbod. 

Voor groepen kan deze opleiding financieel voordeliger zijn dan de individuele inschrijvingen in het open aanbod. 

Elke opleiding in ons aanbod passen wij aan volgens de specifieke noden van uw organisatie of bedrijf. 

Wenst u een opleiding op maat van uw bedrijf of organisatie, vraag dan hier uw opleidingsvoorstel aan.

      Fyto bijscholing online