Nieuws

Opendeur 10 mei 2018

11 mei 18

Er was op 10 mei terug een geslaagde opendeur. Velen kwamen even langs om de verreikers te bezichtigen die aan het werk waren in de praktijkhal. Voor wie veel lef had, kon je buiten ook mee met de verreiker de hoogte in.

Lees meer

Fyto, ook voor dames

09 mrt 18

De fytolicentie is ook belangrijk voor de dames. In deze studieavond werd er over de inrichting van uw fytolokaal (administratie) gesproken, veilig gebruik van fytoproducten en hoe correct omgaan met mijn rugsproeier.

Lees meer

Demodag spuitmachines voor de toekomst

26 feb 18

Op deze demodag kon je kennis maken met de moderne gedragen spuitmachine. In de voormiddag werden de basistechnieken, toepassingen en spuitdoppen uit de doeken gedaan. En in de namiddag konden de fabrikanten een vrije toelichting geven over hun machine.

Lees meer

Kan ik mijn tractor vrijstellen van de kilometerheffing?

12 okt 17

Wie een vrachtwagen/tractor bezit met een maximaal toegelaten massa van meer dan 3,5 ton, zal vanaf 1 april een kilometerheffing moeten betalen op alle autosnelwegen en op sommige gewest- en gemeentewegen.

Lees meer
Nieuwe directeur PCLT

Nieuwe directeur

14 apr 16

De raad van bestuur van het PCLT deelt u mee dat met ingang van 1 maart 2016 de heer Geert CHYS is aangesteld als directeur van het PCLT.

Lees meer